Eugen Tomac: Cerem demisia directorului TVR3 și a lui Stelian Tănase, după cenzurarea președintelui Băsescu

| 14 mai, 2014

Liderul PMP, Eugen Tomac, a afirmat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că Partidul mișcarea Populară cere demisia directorului TVR3, după ce postul nu a mai difuzat un interviu cu președintele Traian Băsescu.

”Observăm că cenzura într-o instituție care trebuie să funcționeze impecabil pentru că își desfășoară activitatea din bani publici, din bani pe care fiecare cetățean ai României îi plătește ca să-și desfășoare activitatea onest, nu face decât să își desfășoare activitatea acționând la comandă politică. Este un precedent extrem de grav când un interviu cu șeful statului este cenzurat pe postul public de televiziune. Cerem societății civile, tuturor celor care sunt preocupați de situația democrației din România, să nu lase nesancționat acest abuz grosolan al celor care conduc astăzi TVR-ul”, a afirmat Tomac.

”Cerem public demisia directorului TVR3, domnul Bucuroiu, și să explice cine i-a ordonat să cenzureze un interviu al președintelui României, care a fost și promovat că va fi difuzat pe TVR3, ieri seară”, a continuat el.

”Îi cerem de asemenea domnului Stelain Tănase, care este șef interimar la Societatea Română de Televiziune să ne explice public ce s-a întâmplat de un interviu cu șeful statului a fost scos în mod abuziv de pe postul de televiziune TVR3. Și de asemenea să își prezinte și domnul Stelian Tănase, cel care a fost informat de altfel de către doamna Brândușa Armanca despre acest abuz, să își prezinte demisia chiar dacă așteaptă probabil să fie reconfirmat în această poziție în luna iunie”, a mai spus Tomac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ