Gigi Becali împlineşte 57 DE ANI

| 25 iun, 10:17

Zi mare pentru Gigi Becali, latifundiarul din Pipera împlineşte, joi, 57 de ani. Este prima zi de naştere pe care omul de afaceri o serbează alături de familie după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare.

Dacă în alţi ani obişnuia să facă petrecere mare de ziua lui acum, Gigi Becali spune că experienţa puşcăriei l-a schimbat şi nu mai vrea să facă spectacol.

"Viaţa mea s-a şters, am şters toul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, mă duc după Hristos oriunde este el. Îi caut pe cei bolnavi, pe cei săraci, pe cei dezbrăcaţi, pe cei însetaţi, pe cei din temniţă şi pe cei din spitale. Toată averea mea o dau lui Hristos. Lucrurile astea, materiale, nu mă mai interesează. Caut bolnavi, caut biserici, caut oameni, o să fac lucruri bune", a spus Gigi Becali.

În faţa palatului său din centrul Capitalei s-a strâns un grup de simpatizanţi, care i-au adus cadouri latifundiarului. Becali s-a arătat nemulţumit de câteva ediţii ale Bibliei oferite cadou, despre care a spus că nu respectă canoanele bisericii ortodoxe, în schimb i-a plăcut foarte mult o Biblie veche, cu coperţile roase de timp.

Spre deosebire de anii trecuţi, când împărţea cu generozitate teancuri de bani celor strânşi la poarta palatului, acum Becali doar le-a mulţumit celor care au venit să îl ureze şi şi-a făcut o cruce mare, după care a intrat în curte, cu Biblia veche primită cadou.

Latifundiarul a mai spus că îi este ruşine de ce făcea înainte să fie închis: "M-am detaşat de persoana care am fost înainte, eu vorbesc cu voi din dragoste. Mie mi-e ruşine de ceea ce văd, ce făceam eu. Când văd la televizor acum ce făceam, îmi este ruşine. Nu sunt mândru de ce făceam şi dacă îmi este ruşine, nu mai vreau să mai fac!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ