Hagi, atac la adresa lui Piţurcă

| 26 dec, 2013

Gică Hagi a lansat un atac dur la adresa lui Victor Pițurcă. "Regele" a criticat faptul că, în ultimii doi ani, la echipa naţiobnală nu s-a făcut nimic, deşi ar fi trebuit să se formeze o selecţionată tânără.

"În aceşti ultimi doi ani şi jumătate nu s-a făcut o echipă nouă, nu s-a construit nimic, nu s-a mizat pe jucători tineri ca să spunem acum că obiectivul este Euro 2016. Am pierdut doi ani şi jumătate şi totul s-a terminat! S-a optat pentru jucători de mare experienţă, şi în doi ani şi jumătate n-am văzut niciun tânăr“, a spus Hagi la GSP TV.

Hagi nu este optimist în privinţa calificării la Euro 2016, deşi vor fi prezente 24 de echipe: "Acum trebuie să mai stăm alţi doi ani şi jumătate pentru a căuta alţi zece tineri. Dar, poate pierdem din nou că este un risc să foloseşti tineri. Trebuie să ai răbdare cu ei. Piţurcă a riscat, a convocat jucători de 30 de ani şi lumea este nemulţumită. Eu i-am explicat lui Mircea Sandu că dacă nu bagi tineri trebuie să garantezi calificarea, pentru că altfel n-ai format un grup de viitor sub 25 de ani".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ