Imperiul PRO TV se prăbuşeşte. Anunţul făcut joi de acţionari

| 19 dec, 2013

CME a scos la vânzare studiourile MediaPro de la Buftea și posturile de radio Pro FM și InfoPro.

Imperiul PRO se prăbușește. Compania mamă a PRO TV este în derivă, fapt ce se simte și în România. Oficialii Time Warner au anunțat o perioadă de "austeritate", cu reduceri de cheltuieli, de personal și vânzări de active. Furtuna a ajuns la București. Primele semne au fost demisiile și publicațiile închise. CME a scos la vânzare studiourile MediaPro de la Buftea și posturile de radio Pro FM și InfoPro.

Vânzarea studiourilor MediaPro ar însemna pentru CME o reducere semnificativă a costurilor din România, după ce această ramură a business-ului a înregistrat pierderi de 6 milioane de euro în 2012. Valoarea terenurilor şi a imobilelor de la Buftea este de peste 27,5 de milioane de euro.

Interesat de preluarea studiourilor MediaPro ar fi omul de afaceri Cristian Burci, proprietarul Adevărul Holding, și care a ajuns recent la un acord pentru preluarea Prima TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ