iPhone 6: Noul smartphone Apple ar putea avea display curbat

| 28 apr, 2014

După ce am văzut modele cu display-uri curbate de la Samsung şi LG, nu este exclus ca Apple să aplice aceeaşi reţetă în cazul iPhone 6.

Apple trebuie să introducă nişte schimbări radicale de design şi funcţionalitate în noul iPhone 6. Utilizatorii o cer, iar piaţa confirmă că o diagonală mai mare a ecranului a devenit inevitabilă.

Plecând de la zvonuri şi trenduri din domeniul smartphone-urilor, pe internet au început să circule tot mai multe concepte pentru un ipotetic iPhone 6. Imaginea de mai sus întruchipează una dintre aceste idei futuriste, cu menţiunea că este foarte puţin probabil să se materializeze, în contextul în care diferenţele faţă de generaţiile anterioare de iPhone sunt destul de radicale.

Conceptul este realizarea lui Martin Hajek care, de această dată, a colaborat cu publicaţia online Nowhereelse.fr. Ideea generală a proiectului este ca display-ul curbat să ocupe şi marginile laterale. Astfel, ecranul poate deveni mult mai lat, fără ca dispozitivul în sine să suporte un salt semnificativ în dimensiuni. Dacă ar fi să definim o sursă de inspiraţie, iPad-ul Air, într-o oarecare măsură, a stat la baza acestui iPhone 6 imaginiat de Hajek. Citeste mai mult pe playtech.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ