MASONUL care conduce omenirea din umbră UIMEŞTE România cu declaraţia sa!

| 22 oct, 2014

Fostul preşedinte al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, a fost în Romania pentru prima oară  în 2013 când a participat la o conferinţă organizată de BNR.

Grupul Bilderberg este o organizaţie cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri şi academicieni. Este puternic exclusivist şi se reuneşte anual pentru a promova o apropiere între Europa şi Statele Unite ale Americii.

Încă de la sosirea în ţară, preşedintele Grupului Bilderberg, Vicontele Etienne Davignon, a ţinut să îşi spună punctul de vedere cu privire la situaţia actuala a Romaniei. "Toate guvernele din lume se străduiesc să facă totul din ce în ce mai bine. România se descurcă mai bine decât Statele Unite ale Americii în momentul de faţă", a declarat, la sosirea pe aeroport, preşedintele grupului Bilderberg, potrivit Business24.

O importantă remarcă a liderului influentei organizaţii a fost infrastructura slab dezvoltată din Romania, dar şi lipsa absorbţiei fondurilor europene.

"Putem aprecia că la finele lui 2014 se va termina recesiunea, chiar şi în ţările cu situaţii dificile.Este total anormal ca o ţară ca România să folosească doar 20-25% din fondurile europene disponibile. Sunt sigur că o mare parte din vina o poarta autorităţile române, dar pentru cealaltă parte este vina birocraţiei din Uniune", a declarat vicontele.

De asemenea, Etienne Davignon a participat la evenimentul organizat la Banca Naţională a României de Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma, unde a avut ce-a de-a doua întâlnire oficială, cu Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR.

"Şomajul rămâne o problema care trebuie tratată. Ştiu, circumstanţele sunt dificile. Oamenii ne întreabă de ce au fost bani ca să salvăm băncile şi nu mai sunt bani ca să salvaţi oamenii", a spus vicontele.

El a mentionat şi faptul că UE trebuie sa ia în considerare schimbări competitive ale economiilor din care e formată, daca vrea să îşi păstreze locul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

36 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 13:53
_Eu~
~Pompierul_No.1~
" Un_Pamflet_"...Aseara..la A3 M. Pieleanu-et-compania a prezentat un sondaj de opinie pe diverse segmente printre care si increderea cea mai mare in institutile statului ! Iar spre surprinderea mea poate si a altora pe primul loc cu o incredere de peste 90 % se afla Pompierii_!~..Fain_!...Mare lucru nu este de comentat legat de acest subiect !.....Si totusi prin analogie iti pui la un moment dat si o intrebare de genul_:..Dar oare cine o fi cel mai mare pompier al natiei ?..sau ceva asemanator !.....Si intr-adevar egzista in scumpa noastra patrie noastra numita RO_mania un pompier de marca si de renume si care stinge la focuri multe nu gluma !, poate zilnic cine stie_?,..niste focuri care nu se vad cu ochiul liber...dar acele "focuri" exista in permanenta...cind sunt mici nu e nici o problema ele se sting singure !..cind insa o iau razna si nu mai pot fi controlate atunci intervine Marele_Pompier al patriei + Echipa sa !...Desigur nu va dati seama la cine ma refer si despre ce Foc vorbesc asa ca o sa spun acum_:...E vorba de Marele Mugur Isarescu ! Pompierul Economic si Financiar nr. 1 al natiei Romane care de 25 de ani e permanent la post si isi face cu brio treaba !..Are grija ca atunci cind sistemul economic si financiar in speta datorita..puncte-puncte..si datorita stim Noi cui, o ia razna..Marele Mugur~pompierul_nevazut de cei multi intervine cu~0~eficenta sporita_!~..dar numai in slujba sistemului_~, din nefericire_!!..restul descurce-SE fiecare cum poate..ca dovada fiind neimplicarea BNR in cazul Romanilor cu credite in Franci !..
02 mar, 13:52
_Eu~
~Pompierul_No. 1~
..Ai semnat plateste !!..Bine ! Zice domnia sa ca fiecare sa negocieze cu banca..banca care bineinteles nu are ce negocia din moment ce tot sistemul e in favoarea lor iar calculele cele reci ale hirtiei spun ca daca o fac cica ies in pierdere_!!!...~Pompierul nr. 1 al patriei din pacate nu poate interveni in semanea situatii_UNI, "incendii marunte" de natura Individual_A~..._Sorry~!...Doar o singura data in cei 25 de ani de cariera ireprosabila marele~Mugur a fost depasit de situatiune !,..in 1997-98' cind dupa "fenomenala governare" Vacaroiu_Iliescu tara era sa intre in incapacitate de plata-colaps si prabusire imineneta la fel cum au patit vecinii nostrii de Sud de Dunare !.._Da_!!...Dar noroc cuu..cum sa-i spun lui Decebal Traian Remes ?..care Arghelean_BRAV_si~adevarat fiind nu sa lasat si a batut cu pumnul in masa acolo la EI_la_BM si FeMe-I_!~..Asa este_!~..si ca o parantreza..nu putea fi uitat cu una cu doua de catre "dusmanii", A~SE citi lacheii politici !,..intr-un final trebuia trimes cumva la inchisoare _!..Culmea ! Pt. ce_??...He~Hee~..Stia El'Base ce sti_A~...In fine_!!!...Deci !...Mare lucru nu mai avem de spus !...Doar sa-i sugeram presedintelui Iohannis sa il aiba in vedere la urmatoarea decorare serioasa de data asta~!~,..deoarece domnia sa merita cu prisosinta un ordin de cavaler de merit si credincios !..si numai stiu cum ii zice_!...DA ! Asa este~..si putem afirma si vota cu ambele miini ciunge, cele fara de degete si fara nici o rezerva ca M. Isarescu~E_STE~si pobabil va mai fi inca multa vreme~Pomierul_Economic si Financiar nambar~OAN_al Romaniei_cele_Democratice~~~....
02 dec, 2014
Godri Lorand
Loc de munca sigur
Este vorba de o Franciza Alternativa, se lucreaza deacasa, noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "info" la adresa de email : godri.lorand@yahoo. com.
un job sigur care va va aduce 300 de euro pe luna garantat
01 feb, 13:09
mihai
INFO
SUNT SCEPTIC CU PRIVIRE LA ANUNT, INSA NU MA COSTAAA NIMIC SA INCERC. V A ROG, CONVINGETI-MA
23 noi, 2014
teodor
Editura romaneasca cauta colaboratori pentru promovarea si vanzarea pe internet a produselor sale.
Oferta este valabila pentru toate localitatile din tara.
Se cere:
- abilitati de lucru cu calculatorul,
- perseverenta in urmarirea obiectivelor,
- implicare si dedicare,
- varsta minima 16 ani,
- experienta anterioara nu este relevanta.
Se ofera:
- contract de comision,
- programe educationale gratuite si instruire periodica,
- comisioane considerabile in functie de realizari,
- program de lucru flexibil.
Cei interesati pot lasa un mesaj INFO la adresa de e-mail [email protected]
22 noi, 2014
alia
Caut persoane dinamice, ambitioase si organizate, cu viziune, care vor un loc de munca part- time si venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, perseverente, disciplinate care-si doresc sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Pentru mai multe detalii despre inscriere si modalitatile de colaborare va rog sa ma contactati pe email [email protected], cu textul: Info

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ