Mihai Răzvan Ungureanu, despre CONFRUNTĂRILE dintre Iohannis şi Ponta

| 13 noi, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Răzvan Ungureanu consideră că ambele dezbateri electorale la care au participat candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi cel al Alianţei electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, au scos în evidenţă două comportamente politice diferite.

Ungureanu a declarat joi după-amiază, la Botoşani, că dezbaterile televizate l-au prezentat pe Iohannis în ipostaza 'unui om politicos, calm, atent şi care se pliază pe regulile organizării unei dezbateri', iar pe Victor Ponta, un 'tânăr mult prea îmbătrâni în FSN-ism, împotriva vârstei pe care o are', cu 'un temperament lipsit de politeţe', 'cu tupeu şi impertinenţă'.

'Eu cred că românii pot alege foarte bine între ce înseamnă bună creştere şi ce înseamnă proastă creştere. Şi acesta nu este un atac la persoană. Este o constatare, de asemenea, de om politicos şi calm. Cred că dezbaterea de ieri (miercuri - n.r.) a arătat două lucruri: că domnul Iohannis are răspunsurile şi ştie foarte bine ce are de făcut, care, în acelaşi timp, pretinde şi respect pe măsura respectului pe care îl oferă oricărui interlocutor', a afirmat Ungureanu.

El a susţinut că dezbaterile electorale i-au provocat 'un gust amar al incapacităţii competiţionale a domnului Ponta', care sugerează disperarea acestuia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ