Mircea Geoană a plecat din vila RA-APPS cu lucruri care erau pe inventar. Noul proprietar cere să fie aduse înapoi

| 22 mai, 15:49

Mihaela Geoană a trebuit să returneze RA-APPS o saltea cu care a plecat din vila în care a locuit vreme de 10 ani. Noul proprietar, firma care a achiziţionat la licitaţie vila RA-APPS î care au locuit soţii Geoană, a remarcat că salteaua lipsea de pe inventar şi le-a cerut acestora să o aducă înapoi. Paparazzi Cancan au surprins în imagini întreaga operaţiune.

Vila de procotol în care familia Geoană a stat 10 ani a fost vândută, iar noul poprietar a observat că din inventarul bunurilor din casă lipseşte o saltea. Aşa că RA-APPS de stat le-a cerut soţilor Geoană să înapoieze salteaua, scrie Cancan.ro.

În imaginile susprinse de paparazzii Cancan se vede cum muncitorii scot din portbagajul unei maşini mici o saltea imensă, pe care cu greutate o îndeasă pe poarta vilei. Apoi, în urma celor doi bărbaţi intră şi Mihaela Geoană, cel mai probabil pentru a da indicaţii pentru ultimele bunuri care mai trebuie luate din casă: câteva scaune, nişte feţe de pernă şi lenjerie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 17:08
BASINESCU CRIMINALUL DE ROMANI
EU V-AM ZIS CA ASTA II NEBUN SI MILOG
BA,COPCHILE DE SECURIST, CU EPOLETI DIN TABLA.ASA TE-A INVAT MATA SI TAC
TU SECURISTUL? SA FURI GHIVETA,CLOSETUL,BALAMALELE,GEAMURILE, MASCA
DE SUB PISOAR,ACOPERISUL,FLORILE DIN CURTE.BA,ITIC STRUL,ESTI BALAMUC.
LI-GHIOANA ,ESTI TAMPIT RAU DE TOT.M-AI BATUT SI PE MINE LA FURAT GAINATURI.HUO,GOLANULE.ADU PISOARUL SI CLOSETUL INAPOI,TE RECLAM LA
NATO SI ONU,BOULE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ