Naşul Sandu dă vina pe Liga lui Mitică în scandalul retrogradării Rapidului

| 05 aug, 2013

Preşedintele Mircea Sandu a declarat că a votat împotriva desfăşurării barajului între Rapid şi Concordia Chiajna pentru rămânărea în Liga Naţională şi aruncă pisica în curtea Ligii Profesioniste de Fotbal, condusă de Mitică Dragomir.

Mircea Sandu a spus într-o conferinţă de presă că nu se simte vinovat în niciun fel după scandalul retrogradării Rapidului de către Tribunalul Arbitrar Sportiv. "Este logic să punem în executare decizia TAS-ului. Singurul vot impotriva (n.r. în legătura cu barajul dintre Rapid şi Chianja) a fost votul preşedintelului FRF (n.r. Mircea Sandu). Totul este acoperit prin documente. Deci am votat împotriva propunerii LPF cu 18 echipe şi am votat împotriva barajului", a afirmat Sandu.

"Eu susţin chiar şi astăzi că nici Rapid şi nici Chiajna nu îndeplinesc condiţiile de a participa în Liga 1. Ne supunem hotărârii TAS şi astfel Concordia va juca în Liga 1, iar Rapid urmează să solicite înscrierea la Liga 2. TAS-ul a dat o hotărâre care încalcă regulamentele noastre: Chiajna este o echipă care a retrogradat pe terenul de joc şi nu îndeplineşte condiţiile de a evolua în Liga 1", a mai spus Sandu.

Conform acestuia, LPF a încălcat prevederile regulamentelor şi statutelor în momentul în care a cerut 18 echipe în campionatul naţional. "Înţeleg că fotbalul fără bani nu se poate, dar nici să fii sluga televiziunilor nu mi pare corect...Mi se pare că trebuie să ai o doză de curaj să introduci cu forţa o echipa în campionat", a conchis Sandu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ