Obreja: Vântu vrea să murdăreasca Înalta Curte

| 10 apr, 2014

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu vrea să murdăreasca Înalta Curte. "Asta vrea, să maculeze justiția, cea care l-a înfundat", a  punctat Rudel Obreja.

"Știți ce cred eu că a urmărit Vântu de fapt? Vrea să murdărească Înalta Curte! Eu sînt un instrument. Asta vrea, să maculeze justiția, cea care l-a înfundat", a declarat Rudel Obreja, pentru jurnalistul Cătălin Tolontan.

Rudel Obreja este arestat la domiciliu, fiind acuzat de trafic de influenţă în dosarul deschis de DNA. Acesta este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a interveni la judecători de la instanţa supremă, în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa.

“Scopul lui SOV e să o murdărească pe Corina Jîjîie sau pe colegele ei. Spunea că sînt oamenii lui Băsescu. Și vrea să-i maculeze pentru ce au făcut sau, nu știu, poate pentru ce urmează. Și nu e doar scopul lui Vântu, ci și al cercului lui” - Rudel Obreja.

Dosarul Bute nu are legătură cu dosarul Vântu

"Imaginați-vă cîte a încercat omul ăsta ca să iasă din închisoare! Cu toți generalii lui, cu serviciile, cu politicienii… Și n-a reușit. Ce reprezintă Obreja în toată această ecuație?! În discuția aia SOV mi-a zis “Păi, Jîjîie și ăștia sînt oamenii lui Băsescu”. I-am zis din nou, e pe înregistrare, că eu nu vorbesc despre asta.

- Deci nu credeți că dosarul are o legătură cu celălalt, din Gala Bute.
- Nu cred asta. Dar mă gîndesc la altceva și voi fi sincer. Timp de un an și jumătate, în primul rînd din cauza voastră, a celor de la Gazetă, DNA a tot cercetat cazul galei de box. Și eu i-am persiflat, i-am înfruntat. Cînd le-a venit pe bombeu, m-au penalizat. Dar n-au dreptate!", mai spune Rudel Obreja în interviul acordat Gazetei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ