Percheziții de amploare în Bihor! Persoanele vizate, bănuite de fapte de corupție

| 17 iun, 11:40

Polițiștii bihoreni de investigare a criminalității economice, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează miercuri 36 de percheziții în Oradea și în județ la sediile unor instituții publice, ale unor societăți comerciale și la locuințele a 16 persoane bănuite de fapte de corupție.

Conform unui comunicat de presă al IGPR transmis AGERPRES, la finalizarea perchezițiilor, persoanele în cauză vor fi conduse pentru audieri la sediile Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Totodată, concomitent cu efectuarea perchezițiilor, vor fi puse în aplicare 50 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de dare de mită, arată sursa citată.

La acțiune participă 120 de polițiști de la Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Investigații Criminale, Biroul de Control Intern, de la Poliția Municipiului Oradea și de la BCCO Oradea.

În cauză se beneficiază de suportul tehnic al DGA — structura centrală, al Direcției Anticorupție pentru Municipiul București și, de asemenea, de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

 

Citeşte şi: Percheziții la sediul ANAF din Slobozia într-un dosar de evaziune fiscală: Prejudiciul este de 2 milioane de lei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ