Ponta: Problema României este că-i mai mare coada celor ce se bagă în faţă decât a celor ce stau la coadă

| 14 oct, 2013

Problema României este că e mai mare coada celor care se bagă în faţă decât a celor ce stau la rând, a declarat, astăzi, prim-ministrul Victor Ponta.

"Nu mă pun niciodată în faţă la coada de la moaşte. Problema României este că e mai mare coada celor care se bagă în faţă decât a celor ce stau la coadă. Poate că tocmai asta ţine de lucrurile pe care le mai avem de îndreptat", a spus Victor Ponta, la un eveniment de la Iaşi, explicând de ce nu a trecut pe la racla Sfintei Cuvioase Parascheva, deşi a luat parte la Slujba Liturgică. 

Premierul s-a declarat onorat să participe, la Iaşi, la manifestări importante, cum ar fi cele organizate pe 24 ianuarie, când se celebrează unirea Moldovei cu Ţara Românească, şi pe 14 octombrie, când se prăznuieşte hramul Sfintei Parascheva, care este considerată a fi ocrotitoarea Moldovei. 

"Seara Valorilor" este un eveniment organizat de Primăria Iaşi cu prilejul Sărbătorilor municipiului. În cadrul evenimentului sunt premiate excelenţele în educaţie, în domeniul cultural-artistic, în sport, pentru curaj şi spirit civic, pentru implicarea în proiectele comunităţii, în afaceri, acordându-se totodată şi titlul de cetăţean de onoare al municipiului. 

La eveniment au mai fost prezenţi vice-premierul Liviu Dragnea, senatorii Mircea Geoană, Ecaterina Andronescu, Ilie Sârbu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ