PROBLEME mari pentru GICĂ POPESCU. Ultima veste ÎNFIORĂTOARE pe care a primit-o după gratii

| 04 feb, 12:54

Problemele fostului mare fotbalist Gica Popescu par a fi fara sfarsit. Aflat in inchisoare de aproape un an, fostul capitan al echipei nationale a mai incasat inca o lovitura.

Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea depusa de Garanti Bank pentru executarea silita a lui Gica Popescu, potrivit Fanatik.  Banca incearca sa recupereze de la Gica Popescu o suma impresionanta, de aproximativ 2 milioane de euro.

Gica Popescu a contractat acest credit in urma cu cativa ani, cand si-a deschis bazarul Doldora. Proiectul nu a avut insa succes si a fost inchis dupa doar cateva luni.

Pentru a pune bazele acestei afaceri, Gica Popescu a facut doua credite, unul de trei milioane si altul de doua milioane de euro. Pretul total al proiectului a fost de aproximativ 7 milioane de euro.

Gica Popescu executa o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor, incepand cu luna martie a anului trecut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ