Remus Pricopie: Fondul clasei este ilegal și trebuie scos la lumină

| 17 mai, 2013

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a declarat că fondul clasei, care acum nu este legal, trebuie ”adus la lumină”, precizând că nu va fi obligatoriu în viitor.

”În primul rând, cred că suntem cu toţii de acord, că există un fond al clasei. (...) Sigur că legal el nu există. (...) Eu cred că ar fi mult mai bine dacă acest fond al clasei ar fi adus la lumină, ar fi oficializat şi ar exista reguli clare de constituire a lui şi de utilizare a lui”, spus Pricopie.

Remus Pricopie a mai menționat că fondul clasei nu poate să implice o obligativitate din partea părinţilor.

”Vreau să subliniez pentru că o parte din colegii dumneavoastră au reluat mesajul, cum că ar fi obligatoriu. Vreau să spun că nu, fondul clasei nu poate să implice o obligativitate din partea părinţilor de a contribui. Cine doreşte, contribuie, cine nu doreşte, nu contribuie”, a spus Pricopie.

Ministrul s-a întâlnit, astăzi,  la Consiliul Judeţean, cu profesorii din judeţul Sibiu, care s-au plâns, în primul rând, de întârzierea banilor de navetă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ