Revelion 2013-2014: unde petrec noaptea dintre ani românii cu dare de mână

| 12 dec, 2013

Românii cu buzunarul adânc aleg destinaţii exotice pentru a petrece cea mai aşteptată noapte din an, cea de pe 31 decembrie. Aceştia au scos din conturi peste 10.000 de euro pentru o vacanţă care cuprinde şi Revelion 2013-2014 în cel mai celebru emirat arab - Dubai.

Cea mai scumpă vacanţă cumpărată în România pentru Revelion 2013-2014 a costat 32.000 de euro, cu destinaţia Dubai. Pachetul cumpărat de la agenţia Tui TravelCenter pentru trei persoane include: bilete de avion, 14 nopţi de cazare, mic dejun, transferuri şi toate taxele incluse. Hotelul ales de grupul autohton pentru destinaţia Dubai este Jumeirah Beach Hotel - de 5 stele (foto).

Topul destinaţiilor exclusiviste continuă cu Maldive. Un cuplu a ales de la agenţia Tui TravelCenter pentru vacanţa de iarnă, ce cuprinde şi noaptea dintre ani, 11 nopţi de cazare la Hotel Kurumba Maldives 5*. Pachetul de 11.000 de euro include bilet avion, 11 nopti de cazare, mic dejun, transferuri, toate taxele incluse.

 

Codurile galbene de viscol înlocuite cu soare şi cockteiluri de vară

Românii care nu au vrut să audă şi în perioada Crăciunului şi a Anului Nou atenţionările meteo de cod galben au optat pentru destinaţii exotice unde soarele urcă gradele în termometre suficient pentru a purta costumul de baie. Podiumul celor mai scumpe pachete turistice vândute de agenţia Tui TravelCenter pentru Revelion este completat de Punta Cana (Republica Dominicană) – Crăciun & Revelion. Pachetul pentru două persoane costă 7.350  de euro și include 14 nopţi la Hotel RIU Punta Cana 4*, bilet avion, all inclusive, transferuri, toate taxele incluse.

 

Mauritius, cu zbor direct

Mircea Vladu, director Prestige Tours, a declarat pentru Obiectiv.info că cel mai scump pachet turistic vândut pentru Revelionul 2013-2014 a fost o vacanţă în Mauritius de 4.500 de euro/persoană. Vacanţa include cazare de cinci stele în perioada 28 decembrie - 3 ianuarie.  "Este o destinaţie mai scumpă pentru că este un zbor direct - charter şi are cazare de cinci stele", a subliniat Mircea Vladu. El a mai spus că în topul celor mai scumpe pachete vândute se găseşte şi o vacanţă de 4.200 de euro/persoană pentru un revelion în Dubai.

Şi pentru agenţia Paralela 45 destinaţia Mauritius a ocupat prima poziţie în rândul celor mai scumpe pachete vândute. "Unul dintre cele mai scumpe pachete  a fost pe charterul de Mauritius la hotelul Lux Belle Mare", a precizat pentru Obiectiv.info Corina Enache, Paralela 45. Preţul vacanţei este de 3.745 de euro şi include: zbor direct, 7 nopţi de cazare,  cină festivă de Revelion.

Oficialul Paralela 45 a mai menţionat în topul vacanţelor la fel de exotice preferate de românii cu dare de mână: Africa de Sud, care ajunge cu taxe, viză, masa de Revelion la 2.300 euro/persoană şi Goa - India, care ajunge cu taxe şi viză la 2.265 euro/persoană.

Ofertele pentru muntele autohton

Turiştii care vor petrece sărbătorile în Braşov pot opta de Crăciun între pensiunile din Bran -Moeciu, unde cazarea începe de la 40 lei pe noapte şi hoteluri sau pensiuni din Poiană şi Predeal, unde tarifele pentru trei nopţi încep de la 560 lei la hotel de trei stele. De Revelion, preţurile sunt duble.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ