Românii din Italia, nemulțumiți de IOHANNIS pentru declarațiile făcute în timpul vizitei sale din Peninsulă

| 28 apr, 10:53

Românii din Italia sunt supăraţi pe preşedintele Klaus Iohannis. După ce mai mulţi români conaţionali stabiliţi în Peninsulă s-au declarat nemulţumiţi că nu au putut participa la întâlnirea cu şeful statului, reprezentanţii diasporei îl critică pe Iohannis şi pentru declaraţiile făcute. Totul după ce Iohannis a spus că merge în Italia pentru a apăra drepturile românilor de acolo.

"Vin la Roma să apăr drepturile românilor din Italia" asta a fost ideea vreunui consilier prezidenţial sau o fi fost scoasă din adâncurile minţii sale? Cum să vii într-o ţară ca Italia şi să afirmi aşa ceva? Adică Italia îşi bate joc de români şi vine preşedintele să facă ordine. Am senzaţia că visez” a declarat Andi Rădiu, un jurnalist român stabilit la Roma. 

Iohannis s-a întâlnit în Italia cu omologul său, Sergio Mattarella dar şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti de acolo. Nici acest eveniment nu a fost însă lipsit de controverse. Mai mulţi români stabiliţi în Italia susţin că le-a fost refuzată prezenţa la întâlnirea cu şeful statului deşi au făcut toate demersurile la timp.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ