S-a aflat de ce s-a despărţit Valentina Pelinel de Boureanu: Nimeni nu s-ar fi dus cu gândul atât de departe

| 15 ian, 17:33

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au format timp de 9 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În 2013 însă, cei doi au anuntat ca divorteaza. Inainte sa faca acest anunt trist, Valentina şi Cristi au petrecut o vacanta la munte alaturi de cativa prieteni. Ea a suferit un accident la schi si a fost nevoita sa mearga in America sa faca tratament timp de o luna.

In acest timp, fostul manechin a anuntat ca divorteaza de sotul sau si ca decizia a fost luata de comun acord. Insa, nu a vrut sa dezvaluie motivul pentru care au luat aceasta decizie radicala. Cateva luni mai tarziu, divortul a fost pronuntat. In acea perioada, au exista voci care au sustinut ca in vacanta aceea la munte, cei doi soti s-au certat cumplit.

”In acea vacanta, Valentina a stat izolata, tot timpul era cu telefonul in mana. Si la masa se asigura ca sta intr-un alt colt fata de Cristian Boureanu. La un moment dat, el s-a dus dupa ea si a gasit-o vorbind prin mesaje.

Pelinel nu a mai avut cum sa mai nege ca vorbea cu Cristi Borcea. Se spune ca el i-ar fi dat si o palma atunci, si-ar fi pierdut controlul. Boureanu a suferit enorm, mai ales ca si prima sotie l-a inselat. De atunci, el nu a mai vrut sa auda de Valentina, dar nu a spus nimanui ce s-a intamplat de rusine”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

CITEŞTE ŞI INCENDIAR. "Naşa" cuplului Pelinel-Boureanu RUPE TĂCEREA dupa doi ani de la divorţ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 07:15
dan
Lucru la domiciliu! Oferta noua! Cautam in toate localitatile tarii persoane serioase care vor sa castige bani in regim de colaborare. Asiguram: contract de comision, instruire gratuita, asistenta pas cu pas in desfasurarea activitatii. Cerinte: calculator, conexiune la internet, circa doua ore libere zilnic. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
16 ian, 05:36
ion ion
boureanu
nu putea vorbi prin mesaje ci doar comunica.dar autorul articolului nu are decat 4 clase probabil.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ