Site-ul ANAF este căzut, românii furioși

| 11 iul, 14:40

Site-ul ANAF este căzut sau se încarcă extrem de greu, și asta cu doar câteva zile înaintea termenului limită pentru depunerea Declaraţiei Unice.

Site-ul ANAF este căzut sau se încarcă greu încă de ieri. În acest moment nu este funcțional, în ciuda faptului că, la un moment dat, în cursul zilei de ieri, își revenise.

Cel mai probabil, cauza o reprezintă afluxul de utilizatori care încearcă să intre pe anaf.ro pentru a descărca și a completa online "Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice".

Termenul limită de depunere este luni, 16 iulie 2018. Cine depune declaraţia online până pe 16 iulie beneficiază de o bonificaţie de 5%. Vizați sunt cei care câștigă bani din chirii, dobânzi, drepturi de autor şi alte activități independente. Cine nu depune declarația va fi amendat.

Nu este prima dată când se întâmplă ca anaf.ro să fie nefuncțional. Numai în acest an, site-ul site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, s-a blocat de câteva ori. Cea mai mare problemă a fost în ianuarie, când peste 200.000 de contribuabili au intrat să descarce şi să completeze Formularul 600.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ