Tactica SECRETĂ pe care o invocă un fost lider liberal pentru ca PNL-ul să ajungă la guvernare

| 05 dec, 2014

Sorin Roșa Stănescu analizează căile prin care PNL poate ajunge la guvernare și care ar fi avantajele și dezavantajele acestei mișcări politice. Fostul senator PNL susține că o preluare prea rapidă a guvernării de către principalul partid de opoziție nu ar fi benefică.

„Castigarea alegerilor prezidentiale de catre Klaus Iohannis este tot una cu upgradarea electorala a PNL? Sau a fost votata o persoana pentru cea mai inalta functie in stat, care, pur si simplu, prezenta cel mai inalt grad de incredere? Daca ne aflam in cea de-a doua ipoteza, atunci graba PNL de a prelua puterea executiva strica treaba. Si ar fi mai logic si mai in interesul cetatenilor ca liberalii sa vina la guvernare, “pas cu pas”, este de părere Sorin Roșa Stănescu.

În opinia lui Roșca Stănescu, înainte de prelua guvernarea, prioritar pentru PNL este să devină stabil în interior, ca partid.

“Pas cu pas” inseamna ca inainte de orice fel de declaratii de intentii privind guvernarea, in vechiul PNL sa se clarifice lucrurile. Sa se aseze in mod natural si fara prea multe combinatii politicianiste ierarhiile, in functie de valori. Iar valorile trebuie sa fie foarte precis enumerate. Aceeasi situatie si in fostul PDL. Dupa alegeri, el nu mai poate fi ce a fost. De altfel, nici viitorul pentru ambele partide nu mai poate fi ce a fost odata. Abia dupa satisfacerea unor asemenea exigente, liberalii ar trebui sa se gandeasca la guvernare. Si abia in aceste conditii ei vor fi cu adevarat validati de catre cetateni. Si numai asa vor avea sanse. Altfel, mascarada continua”, atenționează Sorin Roșca Stănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ