Steaua si Astra şi-au aflat adversarele din play-off-ul Europa League

| 07 aug, 14:25

S-au stabilit partidele din play-off-ul UEFA Europa League, conform tragerii la sorţi care a avut loc azi, la Nyon. Tragerea la sorți a adus adversari dificili echipelor românești. Steaua va juca cu Rosenborg în timp ce Astra va întâlni AZ Alkmaar.

Steaua s-a aflat în urna capilor de serie şi va juca împotriva celor de la Rosenborg. Manşa tur se va disputa la Bucureşti pe 20 august, iar returul va avea loc în Norvegia.pe 27 august.

Formaţia lui Marius Şumudică se va duela cu AZ Alkmaar. Primul meci va fi la Giurgiu. Meciurile tur se vor disputa pe 20 august, iar returul va avea loc o săptămînă mai tîrziu.

Rosenborg, echipa fondată în 1917, este vicecampioana Norvegiei din ultimul sezon. Echipa este pregătită de Kare Ingebrigtsen şi evoluează pe stadionul Lerkendal din Trondheim. Cele două echipe s-au întâlnit şi în urmă cu zece ani, în preliminariile Ligii Campionilor, iar cei care s-au impus au fost nordicii,după un meci de coşmar pentru Mirel Rădoi.

AZ Alkmaar, echipa clasată pe locul 3 în ultima ediţie a campionatului Olandei, este pregătită de Earnie Stewart. AZ evoluează pe stadionul AFAS, cu o capacitate de 17.023 de locuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 15:28
georgeta
munca la domiciliu
Oportunitate cu totul provocatoare!
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Ai nevoie de calculator conectat la internet, timp liber, vointa si rabdare. Nu necesita experienta Veti pimi 12 cursuri prin email iar la sfarsitul acestor cursuri puteti continua sau va puteti retrage . Tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea oferita.
Pentru detalii mai multe, la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ