SURPRIZĂ! Maria Grapini a primit o diplomă pentru promovarea limbii române

| 21 sep, 11:26

Maria Grapini, faimosă deja pentru numeroasele gafe de limba română pe care le-a comis pe parcursul carierei sale politice, se laudă pe Facebook cu o diplomă de excelenţă pentru merite deosebite în promovarea limbii române.

 

"Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi. Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma, dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc. Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asiciatiei'", a scris Maria Grapini.

La scurt timp dupa postarea mesajului, Maria Grapini a revenit cu un nou status in stilu-i caracteristic.

"Mi-am umplut sufletul cu "acasa", si acum imi fac bagajul pentru Bruxelles. Acasa, la Ortisoara -Timis, m-am intalnit cu localnici dar si cu romani din Uzdin (Serbia-Banatul sarbesc); miercuri ma intalnesc cu romani din Chisinau.Doamne-i ocroteste-i pe romani oriunde s-ar afla! Va doresc seara si noapte buna!", a notat europarlamentarul.

 

Tag-uri: Maria Grapini
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ