Tăriceanu, ironic la adresa premierului: E bine să înveţi să conduci trabantul bine, apoi maşina F1

| 09 ian, 15:24

Formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi de acord cu restructurarea Cabinetului Tudose, dar amintește că actuala formulă guvernamentală a fost stabilită printr-un protocol de colaborare.

În plus, liderul ALDE îi sfătuiește pe social-democrați „să se concentreze cu precădere pe agenda publică”, iar premierului Mihai Tudose îi transmite că este bine să învețe să conducă Trabantul înainte să-și pună problema participării în Formula 1.

 

Călin Popescu Tăriceanu vorbește despre „intenția” restructurării Guvernului arătând că se va pronunța doar după ce premierul Mihai Tudose va veni să-și prezinte oficial propunerile.

„Fac un apel colegial la cei din PSD, având în vedere că suntem parteneri în coaliție, să se concentreze cu precădere pe agenda publică, pe agenda cetățeanului. Oamenii sunt foarte puțin interesați câte ședințe facem pe săptămână, câți miniștri are guvernul”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu vreau să abordăm fleacuri de genul acesta, ce-o să facă, când o să fie CEx-ul (Comitetul Executiv al PSD - n.r.)”, a răspuns Tăriceanu, la întrebările jurnaliștilor despre tensiunile din rândul social-democraților.

Liderul ALDE a precizat că are o relație bună cu președintele PSD, Liviu Dragnea, și că nu există vreo sincopă între Guvernul Tudose și coaliția PSD-ALDE.

„Dacă premierul are ceva să ne transmită o va face personal, nu are nevoie de traducători”, a mai spus Tăriceanu, referitor la argumentele potrivit cărora programul de guvernare ar putea fi îndeplinit doar printr-o restructurare a administrației centrale.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ