Testul de sarcină, inventat în Egiptul Antic. Cum se putea ghici chiar și sexul copilului!

| 24 sep, 2014

Cu mii de ani in urma egiptenii au descoperit o cura naturala pentru aproape orice boala. Pentru obtinerea leacului acestia amestecau ierburile, condimentele si alimentele ce le erau la indemana, de asemenea se pare ca egiiptenii ar fi descoperit si testul de sarcina.

Tehnica era extrem de simpla. Ei puneau seminte de grau si orz intr-o ceasca, iar femeia in cauza urina apoi peste seminte, acoperind apoi ceasca cu o carpa pana in dimineata urmatoare cand o verifica. In cazul in care semintele incolteau, femeia era insarcinata, in caz contrar, daca nu incolteau, insemna ca femeia nu este insarcinata.


In cazul in care femeia era gravida, aceasta tehnica dezvaluia chiar si sexul copilului. Cum? Semnele le ofereau semintele . Daca semintele de grau erau incoltite mai mult, se spunea ca va fi baiat, iar daca semintele de orz erau cele mai mult incoltite, avea sa fie fata. 


Cercetatorii au testat aceast procedeu inca din anii '60 si au constatat ca acesta tehnica functioneaza in procent de 70%. Uimitor nu?

Se pare ca testele din ziua de azi, in special acelea mai ieftine, au acuratetea testelor din Egiptul Antic. Testul de sarcina antic functioneaza pe acelasi principiu ca cel al unui test de sarcina modern, adica prin cautarea unei modificari chimice a urinei prezente numai la femeile gravide.

Daca esti o femeie in cauza, ar trebui sa incerci, nu? Vei economisi BANI si poate vei afla si sexul copilului inainte devreme.

Aceste descoperiri ne arata inca o data ca avem multe de invatat de la vechii egipteni si in special de la vechea medicina a lor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ