Tudose, despre o posibilă remaniere a ministrului Bodog: La Guvernul pe care îl conduc eu nu avem remaniere

| 27 noi, 17:13

Premierul Mihai Tudose a negat ferm ca va fi vreo remaniere, dupa ce presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat ca "pana in februarie" actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, ar putea fi schimbat cu deputata PSD Elena Dinu.

 

Intrebat, la Senat, daca se pune problema unei remanieri care sa il vizeze eventual pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, Tudose a spus: "La guvernul pe care il conduc eu nu avem remanieri. Daca altcineva remaniaza alte guverne (ridica din umeri) ... e in regula. Nu vorbim acum de remanieri".


Tudose a mai explicat ca "domnul Badalau a spus foarte clar ca la o conferinta presa a fost intrebat daca doamna (Elena Dinu, n.r.) ar putea fi un bun ministru".

De asemenea, acesta a spus ca nu face o proprie evaluare a ministrilor, dar ca "se face si pe baza a ce vad eu ca se intampla. Deocamdata este bine. Vom face o analiza in ianuarie".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ