VIDEO ULUITOR: Femeie snopită în bătaie într-un troleu de la RATB

| 15 apr, 08:32

O femeie a fost snopită în bătaie într-un troleu de la RATB! Transportul in comun din Bucuresti a fost din nou scena unui scandal intre calatori, de aceasta data o femeie fiind batuta de niste pensionari.

Se pare ca scandalul ar fi pornit de la femeie, care fuma o tigara electronica in autobuz, asta in ciuda protestelor celorlalti calatori, care erau deranjati de aburul emanat de aceasta.

Dupa ce, initial, totul se rezuma la vorbe, femeia il jigneste pe un pensionar, iar situatia devine violenta. Pe decursul scandalului, femeia este lovita de mai multe ori cu pumnul in figura.

Se pare ca femeia era in stare de ebrietate. "Bai, sa nu mai dai in femei, nenorocitule", urla femeia la cel care o loveste cu brutalitate.

Dupa ce a lovit-o de cateva ori, agresorul nu se satura si incepe sa o bata iar, totul in timp ce lumea din autobuz tipa.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ