Zegrean: Lucrurile care se întâmplă la noi, nu le întâlneşti în democraţiile consolidate

| 08 mar, 2014

Președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a declarat sâmbătă că încă mai are obiect sesizarea depusă în legătură cu validarea de către Parlament a noului Guvern și că nu a găsit o situație similară într-un alt stat din UE, subliniind că lucrurile care se întâmplă în România în democrațiile consolidate nu se mai întâmplă.

Augustin Zegrean a declarat că judecătorii nu au primit programul de guvernare, ci doar o scrisoare de la premier în care se spune că acesta a fost trimis la Parlament.

"Sigur că va trebui să luăm act de toate, dar noi încă nu am primit programul acela, nu am văzut programul, am primit doar o scrisoare de la primul-ministru că programul a fost trimis la Parlament", a spus Zegrean.

El a afirmat că cel mai probabil judecătorii Curții vor studia noul program de guvernare. Întrebat dacă acest lucru ar însemna o amânare, el a răspuns că: "se poate întâmpla și asta".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ