ȘOCANT! O fetiță de doar 12 ani, violată de tată și de frate, TOTUL cu acordul mamei

| 17 ian, 10:00

Scenele terifiante s-au petrecut în Sălaj, unde o fetiță de 12 ani a fost abuzată de tatăl și de fratele ei luni întregi, totul cu acordul mamei sale care a decis să nu spună absolut nimic. Acum procurorii au pe masă un caz cu adevărat revoltător. Tatăl fetiței, Aurel Gordea, în vârstă de 48 de ani, din localitatea sălăjeană Cuzăplac, şi fiul acestuia, Claudiu, în vârstă de 23 de ani, se află acum în spatele gratiilor.

Potrivit rechizitoriului cu propunere de arestare preventivă, anchetatorii au stabilit că începând cu primăvara anului 2014 şi până în această săptămână, cei doi au violat-o amândoi pe fiica, respectiva sora lor, în vârstă de numai 12 ani. Astfel, ajunși în fața instanței, judecătorii au admis cererea procurorilor de arestare preventivă a celor doi, astfel că cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Un alt detaliu ȘOCANT scos la iveală de polițiști este acela că mama fetiței ar fi ştiut ce se întâmplă dar nu a spus nimic de frică să nu fie bătută de soţul extrem de violent la băutură.

Citește și: DISPERAREA unei mari VEDETE: Ai părinţi, copii, familie, ţi-e teama de cineva pe lumea asta?

Cunoscuții spun că familia are o situație materială precară, trăind vara din cules de ciuperci, iar în rest muncind cu ziua la cei care au nevoie de mână de lucru. Primarul comunei unde locuiește familia a spus că nu este singurul caz de acest gen din familie, în urmă cu câțiva ani o altă soră mai mare fiind și ea violată. Atunci, fetița a reușit să fugă de acasă iar între timp și-a întemeiat propria familie.

”Este ceva de nedescris. Suntem şocaţi cu toţii de ceea ce am aflat. Sper să primească ceea ce merită cei doi şi să nu se mai întoarcă în sat”, spune edilul.

Cei doi riscă ani grei de închisoare dacă judecătorii vor decide că sunt vinovați.

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ