9 din 10 bărbați ar renunța la sex, timp de o lună, pentru ASTA!

| 13 iun, 2014

Nouă din zece bărbați căsătoriţi ar urmări mai degrabă Campionatul Mondial de Fotbal la televizor decât să facă sex cu soţiile lor, potrivit unui nou studiu.

Un sondaj realizat de agenţia Ipsos Puls a scos la iveală că 40% dintre cei 200 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 30-50 de ani care au luat parte la studiu s-au declarat gata să renunţe la sex pentru o lună, dacă numai în acest fel ar putea viziona Cupa Mondială.

De asemenea, jumătate dintre cei intervievaţi au afirmat că preferă să vizioneze Cupa Mondială acasă, cu prietenii aflaţi în vizită, în timp ce o treime au spus că deţin două televizoare pentru a evita disputele conjugale legate de preferinţele soţilor pentru diferite programe tv.

Potrivit DPA, întreaga Croaţie este într-o frenezie în condiţiile în care echipa sa naţională joacă împotriva gazdei, Brazilia, meciul inaugural al Campionatului Mondial, din 12 iunie.

 

 

Sursă: doctorulzilei.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ