A fost aleasă Miss Universe 2015. Cine este „cea mai frumoasă femeie din lume”

| 26 ian, 13:26

Paulina Vega, o tânără în vârstă de 22 de ani a fost desemnată Miss Universe la cea de-a 63-a ediţie a celebrului concurs de frumuseţe. Deţinătoarea titlului de Miss Columbia a reuşit să se impună în faţa celorlalte 87 de frumuseţi, provenind din tot atâtatea ţări de pe glob.

Paulina Vega, nepoata tenorului Gaston Vega, este studentă la o facultate de ştiinţe economice, dar şi model. Ea este a patra reprezentantă din America de Sud care câştihă acest concurs în ultimii şapte ani, după cele din Venezuela, în 2007, 2008 şi 2013.

Citeşte şi: Incident internaţional provocat de un selfie. Miss Liban a stârnit furia ţării sale

Tânăra de 22 de ani a preluat coroana de Miss Universe de la Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, care a câştigat ediţia anterioară a concursului. Ceremonia a avut loc duminică seară la Florida International University din Miami.

Citeşte şi: Miss World renunţă la proba costumelor de baie, după 63 de ani


Concursul Miss Universe, înfiinţat în Statele Unite ale Americii şi care există din 1952, este un eveniment anual rezervat femeilor cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, celibatare şi fără copii. Participantele trebuie, totodată, să nu fi pozat niciodată nud. Miss Universe este considerat marele concurent al concursului Miss World, de origine britanică.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ