Ciolacu, despre trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea

| 25 apr, 18:59

Marcel Ciolacu a precizat că nu comentează trimiterea în judecată a edilului sectorului 1 Clotilde Armand, pentru că „e o doamnă”, în primul rând. „Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident”, a completat liderul PSD, care a adăugat că nu a avut niciodată covrigărie, referindu-se la mesajul lui Armand pentru el în care i-a spus că îl va trimite la covrigărie.

 

„Nu comentez, e o doamnă, în primul rând. Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident. Să iei bani ca şi primar, din fonduri europene, n-am mai auzit până la doamna Clotilde”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, într-o conferinţă de presă susţinută după întâlnirea cu oamenii de afaceri din judeţul Timiş.
Întrebat dacă a fost o greşeală nominalizarea lui Cătălin Cîrstoiu în poziţia de candidat comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Ciolacu a răspuns: „Nu, categoric nu. Un lucru apărea în cifre şi alt lucru a fost realitatea”.
„N-am furat niciunul dintre noi. Văd că cei care fură mă trimit pe mine la covrigărie. N-am avut covrigărie niciodată şi nu mi-a fost ruşine niciodată să muncesc”, a completat liderul social-democraţilor.
Procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de „folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea s-a desemnat manager al unui proiect şi a semnat patru dispoziţii prin care şi-a însuşit 18.720 lei.
Armand a spus că este „un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzaţii ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro”.
Primarul Sectorului 1 a avut un mesaj pentru prim-ministrul României, atunci când şi-a depus candidatura pentru un al doilea mandat de edil aş sectorului.
„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, priveşte-ne cu atenţie: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aştept aici. Stau neclintită în faţa linşajelor PNL-PSD plătite din bani publici şi în faţa mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1”, a afirmat Clotilde Armand.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ