Accident aviatic: Medicii prelevau un ficat de la un donator din Oradea

| 21 ian, 2014

Prof. dr. Irinel Popescu, șeful Centrului de Chirurgie și Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, a declarat luni la un post de televiziune că a vorbit de trei ori cu dr. Radu Zamfir, coordonatorul echipei de prelevare, aflat în avionul prăbuşit la Cluj.

"Prima dată am vorbit chiar când avionul s-a prăbușit. Șocat, a spus că "ne-am prăbușit", a afirmat prof. dr. Irinel Popescu, care a precizat că dr. Zamfir i-a spus că nu are "repere".

Prof. dr. Irinel Popescu a afirmat că echipa plecase pentru prelevarea ficatului de la un donator din Oradea, o bătrână de 64 de ani aflată în moarte cerebrală. "Sunt foarte afectat, este echipa noastră de prelevare", a mai spus Popescu, potrivit Agerpres.

Un avion care transporta o echipă medicală s-a prăbușit, luni, într-o zonă împădurită din județul Cluj, între Abrud și Câmpeni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ