Adrian Iovan nu şi-a făcut testament. Cum vor fi împărţite bunurile sale

| 28 ian, 2014

Pilotul Adrian Iovan nu a apucat să îşi facă un testament, motiv pentru care cei doi copii, Irina (30 de ani) şi Albert (8 ani) vor trebui să îşi împartă averea tatălui cu fosta sa iubită, dr. Mihaela Steriu.

Iovan a lăsat în urma sa o vilă în Otopeni, o casă de vacanţă în Butimanu (jud. Dâmboviţa) şi un apartament în Bucureşti, evaluate la 325.000 de euro.

Vila din Otopeni, construită împreună cu fosta sa iubită, este estimată la 250.000 de euro şi are şapte camere, dintre care 3 dormitoare, un living, 2 birouri şi o bucătărie deschisă, dar şi o curte de 480 mp, cu piscină. În prezent, dr. Steriu este proprietara unui etaj, iar celălalt va reveni celor doi copii ai lui Adrian Iovan.

Casa din Dâmboviţa şi apartamentul de două camere din Bucureşti, situat în zona Unirii, au rămas moştenire de la părinţii lui Adrian Iovan, după ce tatăl său a decedat în octombrie 2013. Casa va fi împărţită între cei doi urmaşi, în timp ce apartamentul revine Irinei Iovan.

Citeşte şi: Cum a aflat fiul lui Adrian Iovan despre moartea tatălui său

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ