Cum a aflat fiul lui ADRIAN IOVAN despre moartea tatălui său

| 23 ian, 2014

Trupul neînsufleţit al lui ADRIAN IOVAN a fost scos din Şcoala de Aviaţie în ropote de aplauze. Romaniţa Iovan a fost în tot acest timp vizibil îndurerată. Creatoarea de modă a spus jurnaliştilor cu lacrimi în ochi că fiul ei ştie că tatăl lui a fost un erou care a murit salvând oameni.

Trupul neînsufleţit al lui ADRIAN IOVAN a fost dus joi la capela "Sântul Ilie" din Capitală (strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4), unde va rămâne până vineri la ora 13.00 când va avea loc înmormântarea. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi la biserica "Sântul Ilie".

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN, ultimele cuvinte înainte de prăbuşire. Ce i-a sfătuit pe pasageri

ADRIAN IOVAN va fi înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Pilotul va fi înmormântat ca un erou.

Citeşte şi: Reacţia lui Raed Arafat după tragedia din Apuseni: dacă eram în România, sunam eu la 112

"Aveam speranţa că vor fi toţi bine, din păcate s-a întâmplat şi a doua zi dimineaţa, Albert a vrut să îl sune şi i-am explicat ca o poveste, cum îi plac lui eroii şi cum eroii fac bine, că tatăl lui este un erou şi că a murit pentru a salva oameni. Acest lucru ştie Albert", a declarat Romaniţa Iovan.

Citeşte şi: Suma de bani pentru care ADRIAN IOVAN şi-a riscat viaţa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ