Adrian Iovan este înmormântat astăzi la Cimitirul Belu Catolic

| 24 ian, 2014

După ce ieri, Aurelia Ion a fost condusă pe ultimul drum cu o durere nemărginită, azi apropiaţii îi spun adio pilotului Adrian Iovan. Trupul neînsufleţit se află acum la Biserica Sfântul Ilie din capitală.

Durere şi tristeţe greu de descris în cuvinte. Este o zi în care cei dragi îşi iau adio de la pilotul Adrian Iovan. Adrian Iovan va fi înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Pilotul va fi înmormântat ca un erou.

Prima soţie a lui Adrian Iovan şi Romaniţa au fost pentru prima oară faţă în faţă. Aduse în acelaşi loc de tragica moarte a pilotului, fostele soţii ale lui Iovan au stat de o parte şi de cealaltă a sicriului şi şi-au intersectat privirile de câteva ori.

Tragedia din Apuseni le-a adus la căpătâiul bărbatului pe care amândouă l-au iubit.

Salvatorii victimelor accidentului aviatic din Apuseni au ajuns joi-noapte în Bucureşti. 25 de voluntari care au ajutat la căutarea şi salvarea răniţilor au venit de la sute de kilometri distanţă pentru a participa la înmormântarea pilotului Adrian Iovan. Aceştia au fost cazaţi la o locuinţă socială din Săftica.

Salvatorii au vorbit despre scenele de groază pe care le-au văzut când au găsit avionul prăbuşit.

Ei vor fi decoraţi de biserică. Cei 11 localnici care au ajuns primii la epava avionului prăbuşit vor primi crucea arhiepiscopală, cea mai înaltă distincţie pe care Arhiepiscopia Alba Iulia o poate acorda creştinilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ