Ce scria pe certificatul de deces al tinerei studente. Fratele Aurei Ion a facut mărturisirea

| 24 ian, 2014

Fratele Aurei Ion a dezvăluit, într-o emisiune ce scrie pe certificatul de deces al surorii sale. Potrivit acestuia, la cauza decesului scria: ÎNGHEŢ.

Aura era foarte apropiată de fratele şi surorile sale: "Sora mea era blândă, bună, autoritară", a spus fratele ei cu lacrimile în ochi.

Sute de oameni s-au adunat în joi dimineaţă la Cimitirul Ghencea Militar III pentru a-i aduce un omagiu Aurei Ion, studenta de la Institutul Medico-Militar din Bucureşti care a murit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Colegi de facultate, prieteni, rude, militari, dar şi oameni veniţi din alte oraşe, care nu au cunoscut-o niciodată, au venit să participe la cermonia de înmormântare care a avut loc joi. Alături de Aura, s-au aflat şi cei care i-au fost alături în ultimele sale clipe: Gheorghe Giurgiu, Gheorghe Trif şi Argentin Todea, cei trei localnici din Horea care au ajuns primii, înainte echipelor de salvare, la locul accidentului.

Citeşte şi: Salvatorii din Apuseni: Poate dacă nu neopreau din căutări, salvam domnişoara. Păcat"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ