Cezar Preda : Ministrul Transporturilor ar trebui să-şi dea demisia după accidentul de avion

| 24 ian, 2014

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat vineri că ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, ar trebui să-şi dea demisia după accidentul de avion din Munţii Apuseni, iar Radu Stroe trebuia să facă acest gest încă de luni seară, transmite Agerpres.

'Eu cred că lucrurile nu se pot opri aici. Presiunea va fi mare, a societăţii şi nu a noastră, a politicienilor (...). Presiunea va fi mare şi va veni rândul şi ministrului Transporturilor, care nu s-a implicat absolut deloc', a spus Preda la RFI.

Vicepreşedintele PDL a mai precizat că fostul ministrul de Interne Radu Stroe ar fi trebuit să demisioneze încă din ziua accidentului în urma căruia doi oameni au murit.

'Dacă e vorba de onoare şi despre normalitate, cum invoca fostul ministru, aceste două lucruri nu se puteau întâmpla decât luni seară, când ministrul îşi dădea demisia de onoare, pentru a fi o ţară normală. Dacă şi-a dat demisia după patru zile la presiuni, la negocieri, la încercări de a ascunde sub preş, a intrat în purul stil românesc, acela de... lumea e veşnică şi nu pleacă decât acarii Păun din toate poveştile tragice ale românilor. Stroe nu a făcut excepţie şi şi-a dat valoarea ieri cu vârf şi îndesat', a mai spus Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ