Ponta: În cazul accidentului aviatic vina nu aparţine structurilor MAI

| 24 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri la sediul Ministerului Afacerilor Interne că în cazul accidentului aviatic de la Cluj vina nu aparţine reprezentanţilor MAI, relatează Agerpres.

'O să vă apăr cu toate forţele şi împotriva oricui va veni să generalizeze lucruri care nu au funcţionat. Chiar dacă vorbim de accidentul de luni, vina nu aparţine structurilor Ministerului de Interne, ci altor structuri şi instituţii ale statului, care şi-au şi asumat această vină', a spus premierul într-un discurs rostit la preluarea interimatului Internelor de către vicepremierul Gabriel Oprea.

Şeful Guvernului a adăugat că în cazul accidentului aviatic 's-au asumat răspunderi chiar dacă uneori nu era vorba de vinovăţii. Răspunderea nu e acelaşi lucru cu vinovăţia. Cred că şeful IGSU şi-a făcut datoria şi oamenii din teren de acolo, de la locul accidentului, şi-au făcut datoria'.

Victor Ponta le-a transmis oficialilor MAI că trebuie să îşi continue misiunile în condiţiile în care se anunţă o nouă avertizare de vreme rea şi i-a anunţat că începând de vineri se va începe îmbunătăţirea procedurilor de acţiune în cazul situaţiilor de urgenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ