Angela Merkel l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a cerut aceasta noului preşedinte

| 19 noi, 2014

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat, in convorbirea telefonica pe care a avut-o marti cu Klaus Iohannis, drept "foarte importanta colaborarea intre Bucuresti si Chisinau pentru sustinerea parcursului european al Republicii Moldova".

In cursul zilei de marti, guvernul german a publicat un comunicat in care anunta ca Angela Merkel l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale si l-a asigurat ca Germania va ramane "un partener de nadejde" al Romaniei.

Miercuri, PNL a publicat si el un comunicat in care afirma ca, in cadrul unei convorbiri telefonice, cancelarul german "si-a exprimat convingerea ca in perioada urmatoare vor fi aprofundate relatiile bilaterale dintre Germania si Romania".

"Totodata, doamna Merkel l-a asigurat pe presedintele ales al Romaniei de intregul sau sprijin si a reiterat importanta parteneriatului dintre cele doua tari in interiorul Uniunii Europene. In plus, cancelarul german a apreciat ca foarte importanta colaborarea intre Bucuresti si Chisinau pentru sustinerea parcursului european al Republicii Moldova", se arata in comunicatul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 2014
Alex Dupont
House of cards, varianta romano-germana!
Angelika Merkel este ea premier in Germania, insa in Romania cu siguranta este presdinte! Johannis Werner Klaus, ce nume frumos, pur germanic, pur lutheran -protestant, potrivit ca o manusa pentru presedintele ales al tuturor romanilor din spatiul carpato-danubiano-pontic! Ups, nici unul dintre aceste cuvinte nu este germanic!!! Povestea asta imi starneste un apetit grozav pentru a revedea "House of cards" , serialul american de anvergura, poveste cuplului Francis si Claire Underwood, aka Kevin Spacey si Robin Wright! Abia astept urmatorul set de episoade: ne-a lasat exact in momentul in care Francis si Claire Underwood isi depuneau icrele lprezidentiale si juramantul la Casa Alba . Carmen si Johannis Klaus se afla in exact acelasi punct pe traiectoria politica: quo vadis?
19 noi, 2014
vasilica
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ