ANUNŢ de ultimă oră pentru toate FEMEILE! O banală PLANTĂ din cămară vă FEREŞTE de CANCER

| 26 oct, 2014

Expertii de la Universitatea de Stat Ohio au descoperit ca apigenina poate bloca abilitatea celulelor canceroase de la san de a supravietui mai mult decat celulele normale, oprind raspandirea lor si facandu-le mai sensibile la tratamentul medicamentos.

Apigenina, care functioneaza si ca anti-inflamator, functioneaza intr-o modalitate care sugereaza ca si alti nutrienti ar putea avea efecte similare in indepartarea cancerului. Ea ajuta proteinele sa corecteze anormalitatile din ARN, care sunt responsabile pentru circa 80% din tipurile de cancer.

Citeşte şi: Plantă care trăieşte până la 600 de ani, armă împotriva celui mai letal tip de CANCER

Ceaiul de musetel, patrunjelul si telina sunt cele mai abundente surse de apigenina, dar ea se mai gaseste in multe alte fructe si legume din dieta mediteraneana, scrie onlinereport.ro.

“Apigenina restabileste profilul normal in celulele canceroase. Este foarte important pentru strategiile de prevenire a cancerului”, a declarat geneticianul molecular prof. Andrea Dosef, de la Universitatea de Stat Ohio.

Citeşte şi: NU COSTĂ NIMIC! Remediul MINUNE pentru CELE MAI GRAVE boli care a uimit medicii

Cercetatorii au descoperit ca apigenina poate opri celulele canceroase sa isi anuleze propria lor moarte. Acum, ei testeaza daca alimentele modificate pentru a contine anumite doze de apigenina pot preveni cancerul la soareci.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 oct, 2014
Larisa
LOCURI DE MUNCA
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
Detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email:  [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ