Apple a îmbunătăţit sistemul de securitate pentru iPhone şi iPad

| 15 iun, 2013

Apple a introdus prin noul sistem de operare iOS 7 un grad de securitate sporit pentru terminale, deoarece dispozitivele iPhone şi iPad sunt unele dintre cele mai vânate de hoţi, informează CNN.com.

Activarea sistemului de securitate face parte din noul sistem, iar pentru dezactivarea opțiunii “Find my iPhone”, care localiază terminalul, sau ștergerea conținutului de pe terminal mobil trebuie introduse user Apple și parola, iar pentru reactivarea terminalului este nevoie tot de aceeași procedură.

“Credem că noua funcționalitate va reprezenta un factor semnificativ de descurajare a hoților de telefoane mobile”, a declarat Craig Federighi, vice-presedinte al Apple.

Deoarece furtul de telefoane mobile a crescut cu 3%, la New York s-a înfiinţat o unitate specială de poliţie care se ocupă doar de aceste infracţiuni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ