Bani europeni pentru meditaţii. Copiii învaţă gratuit iar profesorii sunt plătiţi

| 27 oct, 2014

Se întâmplă în judeţul Timiş. 800 de elevi de clasa a VIII-a vor face ore suplimentare de pregătire pentru evaluarea naţională, examenul care contează la admiterea în liceu. Profesorii care ţin lecţiile vor primi 600 de lei în plus la salariu.

Elevii care fac meditaţii gratuite vor avea încă 5 cinci ore de studiu pe săptămână. 40 de profesori le vor preda limba română, matematică, limbi străine şi cultură civică, scrie stiri.tvr.ro.

Copiii sunt încântaţi de programul de pregătire şi sunt convinşi că vor lua note mari la examen. Toţi profesorii implicaţi în proiect au făcut şi un program special de pregătire.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
iuliana
eu
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ