Bei energizante? UITE ce ţi se poate întâmpla

| 07 feb, 2014

Potrivit unei cercetări despre efectul băuturilor energizante asupra adolescenţilor, oamenii de ştiinţă au aflat că acestea îi predispun pe tineri la vicii mult mai grave pe viitor.

Cei mai mulţi dintre tinerii care consumă energizante tind să consume şi alcool sau chiar droguri şi cei mai mulţi dintre ei se apucă şi de fumat, scrie Daily Mail, conform descoperă.

Cercetătorii de la Michigan, care au analizat această problemă, spun că tinerii care beau băuturi energizante caută de obicei senzaţii tari şi sunt inclinaţi să rişte mai mult.

Tinerii nu vor ezita să treacă la substanţe mai periculoase, susţin specialiştii. Ei au analizat datele a 22.000 de elevi de şcoală generală din Statele Unite. Aproximativ 30% dintre aceştia consumau băuturi cu cafeină, iar 40% băuturi răcoritoare.

De obicei, băieţii preferă aceste băuturi, în special cei care provin din familii dezorganizate şi mai puţin educate.

Ce conţine o băutură energizantă

13 linguriţe de zahăr

cafeină cât două ceşti de cafea

Tag-uri: cafeina, energizante
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ