BIANCA DRĂGUŞANU, declaraţie-şoc despre cei şapte violatori din Vaslui

| 24 iul, 17:15

Cazul fetei violate de sapte barbati in Vaslui a oripilat o intreaga Romanie si, in special, pe femeiele celebre din showbiz. Toate s-au declarat impotriva violentei animalice si, la randul lor, au tinut sa precizeze ce masuri ar lua ele in situatia in care ar avea putere de decizie.

Bianca Dragusanu a fost cea mai vehementa vedeta feminina cand a vorbit despre barbatii care au siluit o fata fara aparare.

“Cei sapte nu sunt oameni, ci animale, care merita ce-i mai rau pe lumea asta. Eu nu as tolera astfel de specimene in societate, nu au niciun drept sa mai traiasca dupa ce au distrus o tanara la inceput de drum in viata. De aceea, daca ar fi dupa mine, i-as pune pe scaunul electric pe toti si i-as omori! Poate par cruda, dar trebuie sa se ia masuri drastice odata pentru totdeauna, ca sa se puna un stop violentei de acest gen! Mi se pare incredibil ca oamenii astia sunt anchetati in libertate, in conditiile in care femei batrane sunt ridicate de politisti cand vand la colt de strada trei legaturi de patrunjel si sunt acuzate apoi de evaziune fiscala!!! Totusi daca legea nu permite pedeapsa cu moartea, as lua alte masuri drastice, i-as inchide pe viata in conditii groaznice, sa fie izolati, batuti, umiliti si niciodata sa nu mai vada lumina zilei”, a declarat diva pentru WOWbiz.ro.

 

Citeşte şi: Elena Udrea, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre violatori

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ