Camera Deputaţilor a aprobat cererea privind extinderea urmăririi penale a ELENEI UDREA în dosarul "Gala Bute"

| 09 feb, 22:08

Camera Deputaţilor a aprobat, luni, cererea privind încuviinţarea extinderii urmăririi penale în dosarul ”Gala Bute” formulată în cazul deputatului Elena Udrea, fiind înregistrate 278 de voturi "pentru" şi 50 "împotrivă".

Deputaţii s-au exprimat, prin vot secret cu bile, asupra solicitării nr.326/C/2015 a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, referitoare la formularea cererii de urmărire penală împotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al dezvoltării regionale şi turismului, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în dosarul nr.50/P/2014 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie".

O altă solicitare, referitoare la începerea urmăririi penale împotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al dezvoltării regionale şi turismului, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în dosarul nr.50/P/2014 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a fost aprobată anterior de plenul Camerei, fiind înregistrate 285 de voturi "pentru" şi 49 "împotrivă".

Camera Deputaţilor se pronunţă, prin şase voturi distincte cu bile, legat de solicitările justiţiei în privinţa Elenei Udrea, dintre care trei pentru începerea urmăririi penale în două dosare şi încă trei pentru arestare preventivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ