Carmen Dan: Angajamentele noastre de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române

| 15 aug, 16:54

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, marți, că angajamentele României de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române în zona Mării Negre.

"Ziua Marinei simbolizează curajul de a înfrunta apele, cutezanța de a depăși barierele și de a merge mai departe în numele unor idealuri și valori comune. Îi omagiem în această zi pe marinarii militari sau civili care și-au sacrificat viața în conflicte armate pentru apărarea țării sau în alte împrejurări dramatice ce aveau să aducă glorie Marinei Române. Astăzi, suntem privilegiați să fim parte a NATO, iar angajamentele noastre de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române în această zonă geostrategică importantă a Mării Negre", a susținut Carmen Dan, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de Ministerul de Interne.

Carmen Dan a subliniat că, alături de militari, sărbătoriții acestei zile sunt și polițiștii de frontieră — cei care asigură siguranța frontierei de stat, inclusiv la Marea Neagră, dar și misiunile FRONTEX în mările și apele internaționale.

"Tuturor acestora le transmit mult succes în misiuni, bun cart înainte și ape liniștite! Fie ca Sfânta Fecioară Maria, protectoare a marinarilor români, să vă călăuzească și ocrotească drumurile pe ape!", a conchis Carmen Dan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ