Ce a discutat Băsescu cu liderii Comisiei Europene la Bruxelles

| 17 iul, 2014

Peşedintele Traian Băsescu a discutat la Bruxelles cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre "exigenţele" pe care trebuie să le îndeplinească propunerile statelor membre pentru viitoarele poziţii de comisar european.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre propunerea de candidat şi portofoliu pe care România o va avansa pentru viitoarea Comisie Europeană.

"Cei doi înalţi oficiali au discutat despre procesul de formare a noii Comisii Europene şi despre exigenţele pe care trebuie să le îndeplinească propunerile pe care le vor înainta statele membre în vederea ocupării viitoarelor poziţii de comisar european", potrivit unui comunicat din partea Administraţiei Prezidenţiale.

Atât preşedintele Băsescu, cât şi premierul Victor Ponta şi-au exprimat sprijinul pentru o nouă nominalizare din partea României a actualului comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ