Ce a transmis Victor Ponta românilor în noaptea de Anul Nou

| 01 ian, 14:05

Premierul Victor Ponta a transmis un scurt mesaj de Anul Nou, in care ureaza La Multi Ani tuturor, precizand ca este vorba de cei care au sau nu Facebook, precum si de cei care "ne simpatizeaza", si de cei care "ne urasc", adaugand ca in mod sigur anul viitor va fi unul bun.

 

"La multi ani tuturor - si cei care au Facebook si celor care nu au, si celor care ne simpatizeaza si celor care ne urasc! Sigur 2015 va fi un an bun!", scrie Ponta pe Facebook. El isi insoteste mesajul cu o fotografie in care apare alaturi de familie. In camera in care se afla premierul cu familia, prezentata in fotografie, apar insemnele complexului turistic cu profil militar Arsenal Park al fratilor Cristescu, din Orastie, locul in care PSD a organizat Comitetul Executiv National in vara acestui an si in care Ponta si-a petrecut Revelionul anul trecut.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ