Ce plan ascuns are PSD cu amnistia fiscală. "E perdea de fum pentru suprataxare"

| 15 mai, 10:58

Guvernul PSD-ALDE ar avea un plan ascuns în spatele gestului aparent generos de a-i scuti pe 600.000 de plata contribuțiilor sociale. Acuzațiile vin din partea senatorului liberal Florin Cîțu.

ANAF ar fi trimis 3,9 milioane decizii de impunere pentru perioada 2014-2017 după ce Dragnea ar fi dat ordin Fiscului să recalculeze cum au fost plătite contribuțiile CAS și CASS.

Florin Cîțu dezvăluie că suma totală pe care ANAF a “gasit-o” ca diferență de încasat este de 1,9 miliarde lei, iar amnistia acoperă doar o mică parte.

"Si acum incepe mizeria lui Dragnea. Stie foarte bine ca nu are cum sa colecteze ceva de la cei cu venituri mici. Asa ca propune o "amnistie". DAR ii pune sa plateasca pe toti ceilalti", acuză senatorul PNL.

Suma pe care Fiscul o va recupera de la românii care nu sunt subiect al amnistiei fiscale este de 1 miliard lei!

"Amnistia lui Dragnea este doar perdea de fum pentru SUPRATAXAREA romanilor!

ANAF a emis 3 900 000 de decizii de impunere pentru perioada 2014-2017.

Da ati citit bine.

ANAF a primit ordin de la Dragnea sa se duca si sa RECALCULEZE cum au fost platite contributiile pentru perioada 2014 - 2017. Asta ca sa intelegeti cat este de mare gaura la buget daca se duc sa calculeze cu 5 ani in urma.

Suma totala pe care ANAF a “gasit-o” ca diferenta este de 1 972 000 000 lei.

Si acum incepe mizeria lui Dragnea.

Stie foarte bine ca nu are cum sa colecteze ceva de la cei cu venituri mici. Asa ca propune o “amnistie”.

DAR ii pune sa plateasca pe toti ceilalti. Acum Dragnea nu mai imparte Romania in doua? 
Dragnea stie ce face si asta urmareste. Sa rupa Romania in doua.

Ii pune pe ceilalti sa plateasca pentru ca asa colecteaza un miliard de lei la buget.

Asta daca romanii nu contesta TOTI in instanta aceste decizii de impunere care vin dupa 5 ani in unele cazuri (ceea ce este neconstitutional). Eu sper sa conteste TOTI aceste decizii de impunere ABUZIVE!

In OUG avem si dovada ticalosiei lui Dragnea.

“luând în considerare inechitățile rezultate de aplicarea prevederilor legale urmare cărora persoanele fizice sunt obligate la plata unei contribuții de asigurări sociale de sănătate calculată la nivelul salariului de bază minim brut pe țară cu toate că veniturile realizate se situează sub acest nivel”

Dar Dragnea nu are nicio problema sa SUPRAIMPOZITEZE contractele part-time la nivelul contractelor full-time. Acolo nu vede inechitati. Ticalosie si manipulare pe fata.

Concluzie.

ANAF a recalculat, neconstitutional zic eu, contributiile ce trebuiau platite de persoane fizice in perioada 2014-2017.

Au rezulttat 3 900 000 de decizii de impunere cu o suma de 1 972 000 000 lei.

ANAF STIE ca nu poate colecta NIMIC de la cei cu venituri mici. Cu aceasta informatie Dragnea devine “generos” si ii iarta in “marinimia" sa pe cei cu venituri mici. Ipocrit.

La buget ajunge EXACT suma pe care miza ANAF de la bun inceput- 937 000 000 lei.

O mizerie electorala marca Liviu Dragnea care ascunde SUPRATAXREA romanilor.

Romanii trebuie sa scoata acum bani din buzunar, daca nu contesta, si sa-i finanteze pe Dragnea si gasca lui de infractori", a scris senatorul PNl pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ