CEC ÎN ALB de la PSD pentru Liviu Dragnea. Numele noului premier va fi anunțat astăzi

| 21 dec, 10:13

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va anunţa, miercuri, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, numele candidatului partidului la funcţia de prim-ministru.

Liderii PSD, întruniți în ședința Comitetului Executiv Național, i-au acordat lui Liviu Dragnea un mandat pentru consultările de la Cotroceni, de la ora 11.00.

"Am primit mandat de la colegii mei să fac o propunere președintelui României pentru un candidat de prim-ministru din partea PSD, susținut și de ALDE, întreaga coaliție de guvernare, propunere pe care o voi face direct președintelui României și pe care o voi anunța la conferința de presă de după consultări", a anunțat Liviu Dragnea, la sfârșitul ședinței CExN.

Întrebat dacă cel nominalizat va fi membru PSD el a răspuns: "Categoric".

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iul, 08:20
unloazy
levitra vardenafi
Steps you can take to overcome resistant hypertension prix du levitra generique The district court also granted Aventis s separate motion to dismiss, concluding that the plaintiffs had not alleged fraud with sufficient particularity to satisfy Rule 9 of the Federal Rules of Civil Procedure

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ