Cine este noul director ELCEN Bucureşti

| 06 mar, 19:16

Fostul viceprimar al Capitalei Marcel Nicolaescu este, incepand de vineri, noul director general al producatorului de energie electrica si termica ELCEN Bucuresti. Marcel Nicolaescu il inlocuieste pe Gabriel Ignat, care a demisionat la inceputul saptamanii.

“Este o mare provocare si vreau ca, in scurt timp, alaturi de membrii Consiliului de Administratie, sa scoatem societatea din impasul in care se afla. As dori ca in perioada urmatoare, CET-urile sa devina adevarate centre de profit si voi face toate diligentele necesare in acest sens”, a declarat Marcel Nicolaescu.

Marcel Nicolaescu a absolvit Facultatea Economia Industriei, Constructiilor si Transporturilor, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu specializarea management. Are peste 20 de ani de experienta in management.

De-a lungul timpului, Nicolaescu si-a desfasurat activitatea in Ministerul Postelor si Telecomunicatiilor, Romtelecom, Posta Romana, Salrom si a fost inclusiv viceprimar al Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ